شیشه دو جداره با به وجود آوردن یک فضای خالی پر از هوای خشک و یا استفاده از یک گاز بی اثر مانند گاز آرگون بین دو صفحه شیشه ای شکل میگیرند. به همین دلیل هدایت گرما و یا سرما بین جداره دو شیشه کاهش یافته و از انتقال گرما یا برودت و همچنین صدا از طریق پنجره بین دو محیط داخل و خارج به نحو چشمگیری کاسته می شود. پنجره‌های دارای دو یا چند جداره استاندارد، از اتصال دو یا چند شیشه که به طور موازی در مقابل یکدیگر برای روی یک چهارچوب پروفیل آلومینیومی قرارگرفته‌اند، تشکیل شده است.

فرایند تولید شیشه دو جداره

در ابتدا جام‌های شیشه به وسیله دستگاه حمل بر روی رکهای دستگاه حمل اتوماتیک قرار گرفته و به تعدادی که اپراتور مشخص می‌کند به میز برش اتوماتیک انتقال می‌یابد. سپس اندازه شیشه‌های مورد نظر توسط نرم‌افزار بهینه‌سازی جهت به حداقل رساندن ضایعات توسط دستگاه طراحی و سپس برش داده می‌شود. شیشه‌ها پس از جداسازی به خط تولید شیشه دو جداره منتقل می‌شود. ابتدا شیشه‌ها با آب سختی‌گیری شده به طور کامل شسته شده و پس از کنترل کیفی به مرحله بعدی منتقل می‌گردد.

به موازات مراحل مذکور فریم‌های مابین دو جدار (Spacer) توسط دستگاه خم‌کن (Bending) بر اساس اندازه شیشه خم و برش داده می‌شود و داخل فریم از مواد رطوبت‌گیر پر می‌شود. سپس دو لبه فریم توسط دستگاه بوتیل چسب زده می‌شود که به منظور درزگیری و قرار گرفتن اسپیسر مابین دو شیشه و چسبیدن آن‌ها به یکدیگر می‌باشد.

فریم‌ها جهت نصب روی شیشه انتقال می‌یابد. شیشه‌ها پس از نصب فریم به دستگاه پرس منتقل می‌شود و همزمان گاز آرگون به صورت اتوماتیک به داخل شیشه دو جداره تزریق می‌شود سپس توسط روبات محیط شیشه دو جداره با چسب پلی‌سولفید به منظور درزبندی ثانویه پر می‌شود.

مزایای شیشه دو جداره

با استفاده از شیشه دو جداره و پنجره های عایق می توان حدود 40 مترمکعب گاز در سال صرفه جویی نمود. همچنین انتقال صدا تا 30 دسی بل کاهش می یابد.

کاهش آلودگی های صوتی ، صنعتی، محیطی

کاهش اتلاف انرژی

 افزایش ایمنی

مناسب با اقلیم های مختلف

 افزایش عمر مفید در و پنجره و شیشه

 زیبایی و دوام

غیر قابل اشتعال

قابلیت نصب انواع یراق آلات

 نظافت آسان

 سبکی در مقایسه با در و پنجره های آلومینیومی

 قابلیت بازیافت بعد از استفاده